1415-1291-tames.webp

Tames kleurt Alkmaar en omgeving

Alkmaar

In de winkel aan de Laat 5 is het de zoete inval. Een komen en gaan van klanten. Roel is druk doende met adviseren, verkopen en entertainen. Het gaat er vrolijk aan toe. De gesprekken gaan van de juiste verf voor elke klus tot raamdecoratie op maat. Vanuit heel de regio komen particulieren en professionals naar Tames voor Verf en Wonen. Het geeft een goed gevoel altijd met de juiste materialen te vertrekken. Verf kopen bij Roel Tames betekent langer eer van je werk. En dat met minder uren op de ladder. De combinatie verf en materiaal afgestemd op het uit te voeren werk maakt dat je altijd op en top aan de slag bent. Ook raamdecoratie van grote kantoren tot kleine zolderramen vallen onder het vakwerk. In elke situatie kan met optimale lichtinval en temperatuur gewerkt en gewoond worden.

Enthousiast

Roel vertelt enthousiast over de wijze waarop het er elke dag aan toe gaat in de winkel. De hele dag door wisselen professionals en particulieren elkaar af. Tussen het regelen van de spullen door worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld. In die interactie die je vanachter een computer zo mist volgt het specifieke advies. "Bij elke bus verf die verkocht wordt, volgt een tweetal vragen over de specifieke situatie." Roel beantwoordt alle verzoeken met een advies op maat. Geen situatie is te gek. Zelfs de temperatuur wordt meegenomen in de coaching van de klant.

"Het is nu eenmaal zo dat bepaalde verven anders rollen als het warmer is." Voor elke verfuitdaging heeft hij een pasklaar antwoord. En dat vaak voor dezelfde prijs als de grote bouwmarkten en internet gedreven shops. Het is een grote kracht, de combinatie professional en particulier. De een profiteert van de kennis en kunde van de ander. "Dat maakt het zo leuk. We zijn voortdurend met elkaar in de weer voor een optimaal resultaat."

Kleurrijk

"Momenteel loopt raamdecoratie ook als een zonnetje." Speciale magneetstrips maken dat bij plaatsen van raambekleding niet meer geboord en/of geschroefd hoeft te worden. "Heel erg handig voor kunststofkozijnen." Door de stad fietsend zie je nu menig karakteristiek pand in Alkmaar door Tames optimaal gekleurd en aangekleed. Niet voor niks vallen gemeentes als Heiloo, Alkmaar en Heerhugowaard onder de clientèle van Roel. Deze professionele verfspecialist zegt dat zijn wieg in de winkel is gezet. En hij gaat nog wel even door. Mensen willen de boel weer opfrissen. Daarnaast is behang weer helemaal terug van weggeweest. Spannende motieven en printen verschijnen. Tames voor Verf en Wonen heeft voor elke woonstijl het gewenste behang.

Rust

"Als ik bij jou verf bestel, dan koop ik rust." Het is de begeleiding die je nergens anders krijgt. Een kennis en knowhow die niet valt te automatiseren. En dat is maar goed ook. Het is een feestje om bij de zoete inval aan de Laat je verf en aanverwante artikelen te kopen.

Info

Tames voor Verf en Wonen, Laat 5, ALKMAAR, tel. 072-5115354

www.tames.voorverfenwonen.nl          tames@voorverfenwonen.nl